The end of the week

Idag är det Fredag och veckan har spenderats ganska lugnt i skolan förutom igår då vi tjejer fick ha fys på idrotten och benfys i ett par otränade ben känns ganska regält efteråt, så idag har jag gått som en pingivin. Vi har idag också besökt borlänge och kollat på våra kära hockeypojkar som tog hem DM guldet i skol ishockey även iår mot Gylleskolan , det slutade  2-3, det känndes bra i själen :) GRATTIS POJKAR !
Dock vet jag inte vad jag ska säga om gylleskolans elever, kasta ut tomtebloss på isen. moget? :S
Men nu har vi bara SM finalen kvar så jag hoppas att vi tar hem den med även om det kan bli en klurig match :)
Sedan begav vi oss till kupolen och tog oss en liten shoppingrunda för min del blev de inte mycket shopping för mig, ett långt vitt linne,ett par blåa söta skor, ett par vita skor som man kan ha till mjukis och strumpor :) Men alltid något :)
Imorgon och på Söndag blir det lite jobb och sedan får vi se om det blir lite umgås med vännerna en stund med :)

Hade grymt // Evelina

sportlovet var över

Så nu var sportlovet nästan över och skolan blir vardagen igen och lovet har jag spenderat uppe i lofsdalen och sista helgen på jobbet.
Ja då berättar jag väll lite om min sportlovsvecka då :)

Lördag- åkte upp till Slagavallen (lofsdalen) , kollade på melodifestivalen och sov.

Söndag- Låg och njöt av att vara ledig långt in på dagen och sedab gick jag upp och vi for ned till lofsdalen för att handla lite mat sedan till kvälls kom Emil och syster Marina och vi åt och sedan satt vi mest och pratade hela kvällen.

Måndag- Var äckligt sliten nästan hela dagen, det var dock inte emil som skulle köra ut oss och skotta snö. Tillsist när vi äntligen hade kommit ut och skulle skotta så hade pappa och emil nästan skottat upp all snö, mycket skönt :) Sedan gick vi in ochkom fram till att vi skulle åka och hälsa på min syster och hennes familj som var i Fjätervålen och sagt och gjort så åkte vi till Idre först och handlade och sedan åkte vi til fjätervålen och fikade. När vi var färdiga där så åkte vi hem till slagavallen och bastade.

Tisdag- Vi klev upp någorlunda tidigt och begav oss till Fjätervålen för att åka slalom, jag fick grymt ont i fötterna eftersom jag åkte å spände mig helatiden . Efter de så åkte vi till stugan  som syster och familjen och vännerna bodde i och grillade sedan blev det hemfärd till slaga.

Onsdag- Vilade och tog det lugnt länge sedan gick jag ut en stund och var lite i snön och sedan vare in och äta och kvällsåkning i backen på schemat :)  Jag åkte med pappa och lillasyster hanna och hanna gjorde väll bort sig ganska regält där i liften iaf ;) haha och jag var 30 cm ifrån att i fullfart krocka med en typ 10 årig kille som åkte jätte sakta över hela backen, läskigt.

Torsdag- Vaknade,packade,städade och for hem till furudal.

Fredag- Tog det lugnt, gick upp till farmor en sväng och sedan bar det iväg ner till furudal för att jobba.

Lördag- Tidigmorgon å Senkväll ,heldag på jobbet

Söndag- Sovmorgon,jobba och sedan hem å ducha och för att bege sig av till mora, mora blev dock inställt.



Så har väll mitt lov sett ut och det lät kanske inte allt för underhållande men det har vart helt okej faktiskt, jag har occkså fått reda på att mitt förstahandsval i gävle inte öppnar så då blire nog sthlm fö min del nästa år och just nu längtar jag otroligt är så jävla trött på Furudal så det finns inte.





Ha de gott // En trött och sliten Evelina




RSS 2.0