Soliga tisdag!

Sitter på information och layout lektionen och väntar på att få åka och träffa mammi som kommer till mig idag, längtar :)
Annars är  dagens planering inte så hjärtans planerad, kanske far ut till nacka en sväng och lär nog till att bli en vända inne i stan med mor med.
På Torsdag kommer dessutom syster Marina och hälsar på med och det längtar jag för den delen med till. Nu lär jag ivarjefall kila till mammi!



Hade underbart ! // Evelina


Sportlovet över

Hallå där !
Nu var sportlovet över och jag är tillbaka i stockholm, har vart riktigt skönt att vara hemma i furudal nu faktiskt även om det inte händer så mycket ;)
Vart uppe i lofsdalen med familjen och åkt skidor,legat på taket och solat,vart hemma i dalbyn, kollat på  kvalseriehockey till div 1,jobbat lite i kiosken och sista helgen for jag upp tillsammans med mina underbara vänner till Säla där vi åt mumsgott,spelade kort och festade, senare kom även mina systrar och karlarna så spenderade natta med att spela lite spel och umgås, lina hade forit hem med sin kvidovärk när jag vaknade på morgonen och lensat hela stället ;) hehe . jag och ida solade,donade och sen kom mor anna upp och jag och ida tog skotran hem till henne där jag övernattade en extra natt :) rätt trevligt lov faktiskt, skönt att det är lov snart igen så jag får åka hem till mitt älskade dalarna :)

Hade underbart och ta hand om er !

RSS 2.0