Höstlov !

Nu har nästan hela lovet gått och jag vet inte riktigt vart det har tatt vägen. Tänkte ivarjefall berätta lite om mitt lov, FREDAGEN började med skola och efter skolan tog jag en vända på stan och shoppade lite och sen åkte jag hem för att vara med tommy och städa lite och efter det så kom mina älskade och saknade dalkullor :) vi spenderade kvällen med att diskutera och äta A´la Evelinas special villket består av pasta med tonfisk och champinjongryta sedan diskade Sara åt mig medans vi andra kollade på Tv efter det blev det sängen och jag och ida låg och trängdes på min lilla 90 säng, om den ens är så stor?

LÖRDAGEN
  började med en riktigt mysig medwurstfrukost med hårdbröd makor, eller vad säger ni Sara och Lina ?;)  åkte sedan in till stan där vi träffade linas klasskamrat PP och oksanna, trevligt. Och shoppade gjorde vi med för den delen men för min del blev det bara ett par riktigt shyssta jeans från weekdays. Sedan tog vi oss en mysmys på china och fyra små rätter där jag insåg att jag nästan bara hade råd med förrätten, jisses. Men efter det mötte vi upp Boris och forde hem till mig för att spela barn geni och röka vattenpipa.

SÖNDAGEN vaknade vi sent på men åkte sedan iväg till Ikea och åt lunch, köttbullar med sås och lingonsylt för den delen :) sedan sprang vi omkring där till ca 17:30 utan att köpa något alls :O , då tog vi oss en fika med lite gott kaffe och tog bussen tillbaka hem till Tumba. På kvällen sen kom Angelika och vi satt och rökte vattenpipa och spelade kort, mysigt !

MÅNDAGEN , vi vaknade upp, Lina och Sara donade iordning sig och for iväg till Linas broder i Solna medans jag och Ida packade och åkte in till Centralen och tog oss en Donken för att sedan sätta oss på tåget till rättvik där sedan mamma kom och hämtade oss. Vi for hem till mig för att avnjuta en underbart god taco gratäng och efter det en chokladtårta :)

TISDAGEN Åkte jag till falun tillsammans med mamma,marina och hanna. Vi gick på stan ett tag och jag införskaffade mig lite fina smycken från ur och penn och ett nytt vitt linne från Gina. Sedan åkte vi ut till sundborn för att hälsa på mormor och morfar, vi åt och fikade för att sedan bege sig av hem till Dalbyn igen.

ONSDAGEN vaknade jag, gick upp till farmor och farfar och fixade med potatisen till på torsdag och gick hem för att äta middag och ducha för att sedan fara till ida och intervjua henne och så träffade jag dessutom per, anders och sandberg, riktigt trevligt :)

TORSDAGEN gick upp rikigt tidigt och åkte ner till bagarstugan och bakade tunnbröd med farmor och familjen, tog oss hela dagen :P skulle åkt till ida på kvällen men jag var så trött att vi ombokade det till idag istället .

FREDAGEN gick upp väldigt sent, var meningen att jag skulle följt med mamma och pappa till mora men hann inte ens borsta håret då så jag stannade hemma och nu ska jag in i duchen för att sedan åka hem till Ida :)


Jag mår helt underbart just nu och sitter och lyssnar på lasse och trallar :)

Ha det helt underbart och en riktigt läskig haloween ;) // Evelina



Kom änglar

Kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt. Graderna sjunker så fort överallt, den vackraste stunden i livet var den när ni kom.

Jisses, sitter på näthandelslektionen och längtar något oerhört till fredag då kvinnorna kommer :)
Kan inte riktigt koncentrara mig faktiskt, just för tillfället leker livet och tror inte att det kan bli så mycket bättre.
Hoppas dessutom stort nu på Lina, att hon fått in lite tomma steg i fingrarna och händerna :) .
Jaja, nu slutar lektionen lär nog ta mig en svängom till skotsköterskan nu tror jag :) 

Hade helt underbart// Evelina


Rörigt

Hallå där !

Nu har det gått några veckor igen, och angelica har flyttat hem till dalarna . Tråkigt må jag säga.
Förövrigt har jag haft lite trevligt besök i helgen och faktiskt äntligen fått träffa per igen, helt underbart var det ! :D

Ligger en aning efter i skolan nu och det känns väll sisådär kan jag tala om, men har ingen ork och lust alls att angagera mig längre. Känslorna är i kaos och jag har en fruktansvärd hemlängtan just nu. Till allt det trygga, håkan,sotis, familjen men framförallt vännerna :') men bara att kämpa på för på lovet kommer nämligen dalakvinnorna till storstan och gör mig sällskap en vända och sen far jag hem till furudal.

Idag har vi vart med klassen på älvsjömässan och kollat på "starta eget" , jag och östborg hade en väldigt seg start men fick frammåt slutet riktigt trevligt må jag säga. Sedan kom jag hem för att se lite på 2:an och kolla ur och bli upprörd, fy fan vilka konstiga åsikter föräldrarna i programmet hade och kärringen dessutom. Är det liksom inte bra att våra tonåringar får lära sig i skolan att det är väldigt nödvändigt att använda glidmedel vid analsex för att inte skada sin anal, och ska dom som lära ut använda ovardagligt språk bara för att det är i skolan, acceptera att svenska språket utväcklas sånnt här gör mig djupt irriterad, vuxna som är rädda för att sina barn/ungdomar ska förstå hur ett vanligt sexliv ser ut, att det finns annat än vaginalsex och att man har sex utan att vilja skaffa barn. Det är fullt normalt! Jisses, ja jag lär väll sluta innan jag yttrat mig för väl. I helgen blir det bio ivarjefall och sen får vi se vad som händer och sker.

Ha en underbar helg allahopa! // Evelina

RSS 2.0