SOMMAREN

Nu snart är de här över, 10 år på furudalsskola och det är endast 9 dagar kvar, känns helt sjukt. Började lekis hösten 99 och nu tio år senare inser jag verkligen vad skolan har betytt för mig även om det ibland har vart stressigt,jobbigt och svårt så är det ju de goda man minns, alla fina stunder,allt man har lärt sig,nya vänner man fått och hur mn faktiskt utväcklats som person.
Som jag , hösten 99 när jag kom var jag den tystaste och blygaste i klassen men nu 10 år senare är jag frammåt och har väldigt lätt att tala för mig, mycket tack vare Ida men också utav alla lärarna och mycket tilldels utav killarna också och jag är så tacksam för ni hjälpt mig att bli den kvinnan jag idag är.
Men nu tar vi lite små ord från klassresan till gotland förraveckan :)   :

Steg upp 04:30 på morgonen och sedan begav vi oss av till rättvik där vi sedan tog tåget till stockholm från cantralen i sin tur tog vi en buss ut till nynäshamn och sedan båt till gotland och därifrån buss ut till boda borg.
Vi var på Boda Borg i två nätter och det ångrade jag faktiskt mycket, ofrächt,mögligt,gammalt,larm 4 på morgonen,dålig mat, dålig servic och silverfiskar på golvet.

Men efter två härdade nätter och trötta tånåringar och två helt utmattade vuxna fick vi våra cyklar och bytte sovplats , nämligen till Kneipbyn. Lite halvtaskigt väder när vi skulle cykla dit men det var det värt, hade ju inte så stora förhoppningar efter boendet vi hade haft innan men väl framme och när vi hade fått komma in i stugorna känndes det som vi kommit till himelen, frächa stugor, egenplatttv,bra mat, grym frukost, egen duch och toalett :)
Samma kväll begav vi oss in till visby och traskade runt där lite på stan, grymt vacker stad och kvällen flöt på riktigt bra och vi hade jätte kul.
Dagen efter spelade vi minigolf, gick på babben, sommarland och sedan blev de stan denna kväll igen där vi träffade några trevliga gotlänningar och umgicks sedan med dom hela natten tills det var dags för hemresa på morgonen.

Underbar resa, underbart folk och underbara Madelene och Malin som ställde upp för oss och följde med. TACK ! :)

Godingarna, kommer sakna er nästa år och åren  framöver i mitt liv.



Livet blir inte bättre än vad man gör det till // Evelina

RSS 2.0