vårkänslor,magsjuka och OS

Till och börja med vill jag hylla alla våra kära svenskar som kämpar allt vad dom har i OS, riktigt kanon duktiga och det har dessutom som ett plus i kanten gett oss flera medaljer och mer ska det väll bli ;)
Sen tänkte jag berätta om den gångna helgen för i torsdags for jag upp till Dalarna närmare sagt Falun, kom dit ganska sent, åkte till Ida och Lina och spenderade kvällen med fika,samtal och Sommaren med Göran. Sov kvar där i ungkarlssoffan och dagen efter följde jag Lina till skolan, var där till lunch då begav jag mig ned till stan för att möta upp ida, vi kom på att vi skulle fika och jag som ALDRIG har kontanter med mig fick lära mig en läxa då mitt bankkort var trasigt och ida upptäckte till sin förskräckelse att hon glömt plånboken hemma så vi satte oss på en bänk och väntade på bussen medans jag skrammlade slantar till sundborns bussen. Nu hade jag en himla tur att jag ringde min syster för då fick jag reda på att morfar skulle till stan och jag kunde lifta med han hem för jag fick inte ihop pengar till resan hem. Tog farväl av ida och for till sundborn, mös omkring inne hela dagen och så kom de en massa folk. P¨lördagen vaknade man tidigt och for in till stan och gick på loppis, även jag fyndade lite :) träffade familjen och åkte hem till mormor och morfar igen, kom en massa folk och sen på natta ble´ve till att kolla på OS, då vi fick två svenska pallplatser. Och på SÖndagen blev det ganska panik, hörde att tågerna inte gick så vi donade nog halva dagen med att få tillbaka pengarna utan resultat, suck för SJ ! fick skjuss till stockholm sen, riktigt skönt! kom fram sent så övernattade hos syster Elin. På måndagen var jag hurtig och gick upp tidigt och tvättade, kände något oanande i magen och mycket riktigt så spydde jag sen och om fram till att det var magsjuka jag hade kännt :P Men nu är jag frick iallafall :)
 Idag har jag kännt riktiga vårkänslor när solen vart framme och drömmt mig bort i en värld där skoter,vänner,fest,pimpling,varm choklad och massa mys ägt rum, vem vet om några år kanske det inträffar?

Nu är det väldigt hög tid för att knyta sig, tänkte vara lite hurtig och gå upp tidigt imorogn för att se kvarten i Hockeyn och se vad sverige går för ! :) Hade underbart och sola lugnt! // Evelina

bortsprungen räksallad och suprise

Tänkte berätta lite om min underbara helg, var meningen att Lina aka. Sally skulle komma i helgen och det gjorde hon, men på perrongen möttes jag även utav Johan och Sara som nästan gav mig en hjärtatack, blev överlycklig och allt var perfekt förutom att Ida "storbonda" inte kom utan var hemma och arbetade på gården istället och marina som spenderade helgen på hockeymatch.

Fredag : Gick till skolan, efter skolan åkte jag och angelika till STUREPLAN och köpte skor, började få jäklans ont i halsen så köpte mig en glass och tröck ned i halsen sedan gick vi till perrongen och mötte upp gullegrynen. For sen hem till mig och tog det lugnt , jag och sara for ned för att handla lite tilltugg till kvällen och sen for vi hem där Lina och Johan hade börjat småfesta. Jag kastade ihop en röra och så grillade vi mackor i ugnen sen blevé fortsatt fest på kvällen. Lina och Jag försökte få tyst på sara och johan när vi skulle sova med metoden 1,2,3 SNARKA! men utan resultat :P

Lördag : Vaknade upp, lite småslitna människor, duschade och for in till stan där vi åt och träffade Per, som inte var igår direkt:) gick runt lite på stan, jag fick feber och sen åkte vi ut till nacka forum. Där virrade vi omkring i ca: 1,5 h innan vi åkte hem till Tumba där vi gick på willys och inhandlade varor till vårat knytkalas som vi skulle ha senare på kvälla. Vi for hem igen,påbörjade festen igen och Johan gjorde sin förrätt medans jag siktade på varmrätten som fick bli "spysoppa". Lina´s räksallad var bortsprungen så jag och johan gick ut  och letade efter den och fann den söndertrampad på busshållsplattsen. tråkigt... Undertiden hade Sara och Lina lyckats satt eld på papperskorgen men hunnit släkt den också, puuuhh!
Sara började lyssna på BEGRAVNINGSMUSIK och pierca sig i pulsådern medans Johan laddade upp för å ta hål i örat tillsammans med EGON, själv fick man aggera präst. Vi kröp sedan till sängs och lina och Johan åt saras chips och sara blev arg :D

Söndag: Vaknade och for in till stan för att träffa per, dom gick och köpte bussbiljetter hem och sen sprang vi runt på stan, såg Alquida´s president utanför PUB och åt på Kungshallen. Lämnade dom vid bussen och for hem med ett vemod som hette duga.

Nu är det tomt så det ekar i min lya.... saknar er !

Hade gott ! kramkram // Evelina

RSS 2.0